در دمنوش سماق و عسل بخش زیادی از خواص مرتبط با سماق است، حالا وقتی این گیاه پرفایده با عسل طبیعی که خودش سرشار از خواص است ترکیب میشود، حاصل آن یک دمنوش پر از خاصیت به نام دمنوش سماق و عسل خواهد بود که اصلیترین و مهمترین خواص آن سرشار بودن از آنتی اکسیدان […]
معجون دوسین یا ترکیب عسل با سیاهدانه یکی از ترکیبات معروف عسل است که برای سالمندان بسیار مقوی بوده و برای درمان انواع بیماریها مخصوصاً بیماریهایی که از سردی و رطوبت ریشه میگیرد بسیار مفید است. درمان انواع سردردهای سرد، تقویت مغز و رفع مشکلات مغزی، درمان رماتیسم و آرتروز مفاصل، رفع تیر کشیدن دست […]
پرولین (Proline) یکی از مهمترین پارامترهای تشخیص طبیعی بودن عسل در آزمایشگاه است. به طوری که طبق استاندارد بین المللی کدکس بعد از نسبت فروکتوز به گلوکز، میزان پرولین دومین پارامتر کیفی مهم در شناسایی کیفیت عسل بشمار میٰرود. در نتیجه شناخت این ماده و اینکه حداقل میزان مجاز آن در عسل چقدر باید باشد […]
زمانی که بدن دچار تب شده است و مکانیزم دفاعی بدن برای مقابله با ویروس ها فعال میگردد باید برای افزایش مقاومت بدن از مواد غذایی مقوی و ویتامین های لازم استفاده کرد. از مؤثر ترین روش های طبیعی برای این کار استفاده از عسل است. البته که عسل زمانی میتواند مؤثر عمل کند که […]
شب ادراری یکی از مشکلات شایع در کودکان و بزرگسالان است. عسل از طریق افزایش غلظت خون و با افزایش جذب آب از طریق کلیهها موجب میشود که مثانه آب کمتری در خود ذخیره کند. درنتیجه این امر، فرد دیگر دچار شبادراری نخواهد شد. عسل شیرینترین هدیه طبیعت به بشر است. چیزی با شکوه و جذاب […]
عسل طبیعی بهترین تأثیر را بر بهبود زخم میگذارد. این نوع عسل دارای قند طبیعی بوده و خاصیتهای خود را از دست نداده است. موم و گرده گل و بره موم داخل عسل طبیعی به بهبود کمک بیشتری میکند. دقت داشته باشید که برای بستن زخم و سوختگی باید از عسل درمانی استفاده کنید. این […]
تفاوت عسلها با یکدیگر، نه به شهر و روستایی که زنبورها در آن حضور دارند مرتبط است و نه به ژن و نژاد زنبورها. بلکه مهمترین اصل، تغذیه زنبورهاست. اینکه زنبورهای تولید کننده یک عسل از چه نوع گیاهانی برای تغذیه خود استفاده کرده اند، اصلیترین نکته در کیفیت عسل تولید شده است. عسلها در […]
مصرف عسل به ویژه عسل گشنیز تقویت کننده معده می باشد و به هضم غذا و سلامت روده کمک خواهد کرد. مصرف این عسل شما را از مشکلاتی مثل: نفخ، ناراحتی های معده و شکم درد و دل پیچه رها می سازد. علاوه بر این ها به عنوان یک محرک اشتها عمل می کند و […]
یکی از روشهای متداول و ساده برای نگهداری از ژل رویال، ترکیب آن با عسل است که در این شرایط خواص ژل برای ۲ ماه در دمای یخچال حفظ خواهد شد. برای این کار باید ترکیبی ۳ تا ۵ درصد از ژل رویال درست کنید. به عبارت بهتر کافی است تا ۳۰ تا ۵۰ گرم […]
مصرف کپسول بره موم برای همه امکان پذیر است و بدون احساس طعم و عطر بد بره موم، می توانید از این ماده پر خاصیت استفاده کنید. مولکول های سنگین این ماده به گونه ای هستند که در معده انسان ها هضم نمی شوند و در نتیجه خواص آن به بدن نمی رسد. بره موم […]