عسل بهترین ماده غذایی در زمان افطار

عسل بهترین جایگزین قند های ساده در ماه مبارک رمضان است. مصرف قند در ماه مبارک رمضان به دلیل افت فشار خون روزه دار و انرژی زا بودن عسل بسیار مفید است.

در این ماه از قند های ساده مثل: شیرینی ها، شکر، قند، زولبیا و بامیه، شکلات و مربا کمتر استفاده کنید و سعی کنید مواد قندی مورد نیاز بدن را از طریق عسل که یک قند طبیعی است جبران نمایید.

در بعضی رژیم های غذایی مربوط به ماه مبارک رمضان نیز مصرف عسل در وقت افطار توصیه می شود، به این ترتیب که روزه خود را با یک لیوان شربت عسل افطار کرده و بعد از نیم ساعت غذا میل کنید.
و همان طور که می دانید تنظیم اشتها در وقت افطار بسیار مهم بوده و مصرف مقداری قند طبیعی (مانند عسل، خرما و… ) در ابتدای افطار بسیار مهم است چون نه تنها اشتهای شما را کنترل کرده و از پرخوری جلوگیری می کند بلکه باعث بهبود عملکرد مغز هم خواهد شد.

مجموعه عسل هفت برج خارون انواع عسل طبیعی را با بهترین کیفیت از طریق سایت عسل هفت عرضه مینماید.

فواید مصرف عسل طبیعی در ماه مبارک رمضان

مصرف عسل طبیعی در ماه مبارک رمضان فواید زیادی دارد که به سه مورد از آن اشاره میکنیم:

1- هضم کردن مواد غذایی را آسان‌تر می‌کند: در ماه رمضان چون عادت‌های غذایی تغییر می‌کند و چند ساعت معده خالی می‌ماند، مشکلات گوارشی برای بدن به وجود می‌آید.

عسل طبیعی هم خودش آسان هضم می‌شود و هم به هضم آسان مواد غذایی کمک می‌کند در نتیجه، مصرف عسل طبیعی در وعده‌های سحری و افطاری به هضم غذا کمک کرده و در پاک‌سازی سموم کبد هم مؤثر است.

2- مصرف عسل طبیعی کمک می‌کند راحت بخوابید: در ماه رمضان که ساعت مصرف وعده‌های غذایی در مقایسه با ماه‌های دیگر سال تغییر می‌کند و شخص روزه‌دار چندین ساعت در طول روز گرسنگی را تحمل می‌کند، بدن دچار استرس متابولیک می‌شود.

مصرف عسل طبیعی استرس متابولیک بدن را کاهش می‌دهد که کاهش استرس متابولیک بدن باعث می‌شود چرخه‌ی خواب متعادل‌تر شود.

3- مصرف عسل طبیعی بوی بد دهان را از بین می‌برد: یکی از دغدغه‌های روزه‌داران در ماه رمضان بوی بد دهان است.

علت بوی بد دهان در ماه رمضان این است که شخص روزه‌دار در طول روز از خوردن و آشامیدن پرهیز می کند. برای رفع بوی بد دهان در طول روز راه‌حل‌های مختلفی وجود دارد که از جمله آنها مصرف عسل در وعده‌ی سحری است.

عسل و غذای افطار و سحر

به دلیل تغییر در عادت های غذایی در ماه مبارک رمضان و برای ایجاد تعادل بدن در برابر عادت های تغذیه ای در وعده سحر و افطار عسل بخورید چون عسل طبیعی گزینه مناسبی برای روزه داران در وعده سحر و افطار است.

غذاهایی مانند گوشت قرمز، نان، برنج، ماکارونی، شیرینی، دسر، که مخصوصاً در ماه رمضان مصرف می شوند، باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند: مشکل هضم و نفخ معده می شوند.

اگر عسل به طور مداوم مصرف شود می تواند باعث از بین رفتن این مشکلات معده گردد چون عسل باعث تعادل در بدن است.

راهکارهای طب سنتی برای درمان ضعف روزه و رفع تشنگی روزه 

طب سنتی برای درمان ضعف روزه دار در ماه رمضان استفاده از مخلوط آب سیب و عسل را توصیه می کند.

اگر در طول روزه داری احساس ضعف کمی داری طبیعی است و با استراحت رفع می‌شود ولی اگر احساس ضعف زیادی دارید، طب سنتی استفاده از مخلوط آب سیب به همراه عسل را برای کاهش ضعف بدنی توصیه می کند. 

مخلوط آب با عسل و سوپ با تکه‌های ران بوقلمون و مرغ نیز انرژی زا است.

از دیدگاه طب سنتی نوشیدن شربت لیمو ترش و عسل در وعده سحری باعث رفع تشنگی و یا کمتر شدن تشنگی در طول روزه داری میشود.

برای این منظور: یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل را در آب گرم حل کرده و کمی آب‌ لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.

این شربت را به صورت جرعه جرعه و طی سه چهار دقیقه بخورید.

مصرف دو لیوان شربت عسل و آبلیمو باعث افزایش قوّت بدنی تان در طول روز می شود و می‌توانید کمی تخم شربتی یا تخم ریحان هم به آن اضافه کنید تا بیشتر رفع تشنگی کند.

مجموعه عسل هفت برج خارون انواع عسل طبیعی با کیفیت را تولید و خدمت مشتریان عزیز، عرضه مینماید.

لطفاً جهت سفارش انواع عسل و محصولات دیگر زنبورداری، از طریق سایت عسل هفت اقدام نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.